Aanvragen eenmalig onderhoud Buderus

Kiest u voor gemak en een voordelig tarief? Klik hier voor meer informatie over alle onderhoudscontracten en hier als u een onderhoudscontract wenst af te sluiten (momenteel bieden wij geen onderhoudscontracten voor stookolie aan).

Hebt u reeds een onderhoudscontract en wilt u online een afspraak inplannen, klik dan op Web booking.

Via onderstaand formulier kan u een éénmalig onderhoud aanvragen.
Hebt u liever geen onderhoudscontract en houdt u de frequentie van het wettelijk onderhoud zelf in de gaten, dan kan u ook een eenmalig onderhoud aanvragen. Vul eenvoudig uw gegevens hieronder in en Buderus service zal u vervolgens zo snel mogelijk contacteren om een afspraak in te plannen.

 

1
2
3

Gegevens installatieadres:

Uw persoonlijke gegevens worden opgeslagen in de databank van Bosch Thermotechnology nv. Indien u uw persoonlijke gegevens wenst te raadplegen, wijzigen of schrappen, gelieve uw aanvraag hiervoor te richten aan Bosch Thermotechnology nv: Zandvoortstraat 47B - 2800 Mechelen; of via e-mail aan privacy@bosch-thermotechnology.be.

Het plaatsen van Uw aanvraag tot interventie op onze website houdt in dat U ons uw uitdrukkelijke toestemming geeft om de gevraagde interventie uit te voeren en dat U uitdrukkelijk erkent afstand te doen van uw herroepingsrecht zodra de gevraagde interventie uitgevoerd is, dit in uitvoering van de bepalingen van het Wetboek van Economisch Recht (art. VI.53).

CAPTCHA
Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.